Hem från Gården

Välkommen in, här kan du botanisera bland solmogna frukt & grönsaker, vällagrad ost, kallpressad olivolja & andra härligheter från Sverige & Italien. Producerat med omtanke & passion.

Om Oss

Vårt gemensamma intressse för mat och råvaror har fört oss samman att inspirera till måltider och en härlig stund kring matbordet.

Sanna har lång erfarenhet av butik och älskar ost i alla dess former, med en förkärlek för det italienska och hantverksmässiga.

Sofia älskar choklad och drev chokladfabrik i Frankrike i många år. Numer är hon Diplomerad Avspänning och stresspedagog med kognitiv inriktning. Läs mer här www.rydemalm.com

Från bonde till bord

Hem från Gården har noga valt ut småskaliga bönder och matproducenter i Italien och Sverige. Bönderna odlar och skördar sina produkter med stor passion och för en hållbar tillvaro. Utifrån säsong och tillgänglighet kan vi erbjuda leverans varje vecka

-direkt från bonde till bord.

Vår Vision

Vi gillar verkligen det som är gott! Om det dessutom är producerat med omtanke, passion och kunskap blir vi ännu mer förtjusta. Vi delar önskan om att få inspirera till små förändringar som gör stor skillnad för din hälsa i vardagen.